KARTAL DöNER & KEBAB

KARTAL DöNER & KEBAB Lekker eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 263 beoordelingen
12 dec 2019 om 14:09 Wat mij betreft de beste van hillegom, lekker eten en hele vriendelijke mensen.
10 dec 2019 om 19:12 Onwijs heerlijk gegeten en genoten van een goed gevulde kapsalon met kip shoarma. Hoop wel dat je toko beter en meer klanten aan gaat trekken want bij jullie heb je een lekkere maaltijd voor weinig.
10 dec 2019 om 15:24 Erg lekker en op tijd bezorgd.
10 dec 2019 om 8:41 Top!
8 dec 2019 om 21:24 Koude pizza plus proefte totaal niet als een pizza
8 dec 2019 om 20:54 Perfecte dürum, goed op smaak en snelle bezorging. Top!
7 dec 2019 om 20:59 Eten erg goed, lang gewacht (ergens begrijpelijk op zaterdag avond), vlees was helaas al flink afgekoeld. Al met al toch een dikke voldoende! Smaak goed!
6 dec 2019 om 22:33 Heerlijk gegeten!
5 dec 2019 om 22:08 Turkse pizza was keihard. Er zat ontzettend weinig vlees op. Dubbele shoarma is gewoon een Italiaanse bol met shoarma. Viel ook tegen. Je moet extra knoflook/ sambal bestellen anders kan je niet verder maar zat al meer dan voldoende bij.
5 dec 2019 om 17:45 Voor de haters ga zo door jonge..
5 dec 2019 om 7:14 Heel slecht....ik heb ook n klacht ingediend! Ik bestel daar ook niks meer. Heb meer als de helft weggegooid zonde van mn geld.
4 dec 2019 om 19:26 Super lekker gegeten en optijd bezorgd